HAKKIMIZDA



ARGA Yazılım, sektöründeki başarısını ve saygınlığını; çalışmalarında temel ilke olarak benimsediği "Ertesi gün de sizinleyiz" yaklaşımı çerçevesinde "Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak", "Araştırma-Geliştirme (ARGE)'ye kesintisiz olarak gelirlerinin önemli oranında yatırım yapmak" ve "Müşteriye en uygun profesyonel yazılım çözümünü zamanında sunmak" prensiplerinden ödün vermemesine borçludur.

Müşteri memnuniyetinin temel esas alarak yaptığımız çalışmalarla ailemizi daha büyük başarılara imza atarken görmenin onurunu duyuyoruz.

Yaşamın her dakikasını kaliteli yaşamak ve yaşatmak adına üstlendiğimiz misyonumuz sizlerin güveni ve memnuniyeti sayesinde her geçen gün biraz daha başarıya ulaşmaktadır. Çözümlerimizi paylaştığımız ve bundan sonra paylaşacağımıza inandığımız tüm sektörlerin değerli üyelerine sonsuz teşekkürlerimizle...

HİZMET KALİTEMİZ

DUYARLI TASARIMLAR

Responsive tasarım, web sitesinin mobil ve tablet cihazlardan girildiğinde site içindeki resim, yazı gibi elementlerin ekran genişliğine göre yeniden şekillenip ekrana tam oturması ile oluşur.

SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ

İhtiyaçlarınız doğrultusunda oluşturulmasını istediğiniz uygulamalar hakkındaki görüşlerinizi dinliyor, sizin için en uygun çözümü sunuyoruz.

DESTEK GÜVENCESİ

Kullanılan sistemlerde herhangi bir sorun meydana gelmesi durumunda sisteme müdahale edilip, sorunların giderilmesi, gereken önlemlerin alınması hizmetlerin genelini kapsar.

HİZMETLERİMİZ

SU ve KANALİZASYON İŞLETMESİ YAZILIMLARI

Program aracılığıyla tüm işlemler sağlıklı ve etkin

BAKIM ONARIM VE TEKNİK SERVİS TAKİP SİSTEMİ

Bakım onarım ve teknik servis işlerinin takibini sağlamak amaçlı web tabanlı olarak hazırlanan bir programdır.

VARDİYA VE ARIZA TAKİP İŞLETME SİSTEMİ

Arga Takip Sistemi vardiya işlemlerinin takip ve raporlamaları yapılan her işlemi kayıt altına alınmasını sağlar. Toplu işlemler ile sistem üzerinde yapıl

ÖN MUHASEBE PROGRAMI

Cusprom, firmanızın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sade ve kullanışlı bir arayüz ile raporlama alanlarını da içerisinde barındır

E-TİCARET YAZILIMLARI

Arga E-Ticaret sistemleri ile ürünlerinizi sanal mağazanızda kolayca yayınlayabilir,internet ortamının getirdiği fırsatlarla müşterilerinize kolayca ulaşabilir 

İŞLETMENİZE ÖZEL YAZILIMLAR

Günümüzde, maksimum verimliliği elde edebilmek ve zamandan tasarruf sağlayabilmek için bilgisayar yazılımları vazgeçilmez bir hal almıştır.

ERP VE CRM YAZILIMLARI

Arga Yazılım ERP ve CRM sistemleriyle müşterilerinizi daha iyi yönetebilir ve müşteri memnuniyetini arttırabilirsiniz. 

ARGADEMİ EĞİTİM SİSTEMİ

Eğitim kurumlarına özel olarak hazırlanan ARGADEMİ eğitim sistemi ile kurumunuza özel tasarım web sayfanız ve arka planında online olarak çalışır.

Elektronİk Belge Yönetİmİ

Kurumların faaliyetlerini kayıt altına alması ve bu bilgileri paydaşları ile paylaşması kurumsal faaliyetlerin ayrılmaz bir parçasıdır.

BİZİMLE ÇALIŞAN FİRMALAR

İLETİŞİM

Güvenlik Kodu *

ADRES

Aydın Merkez : Güzelhisar Mah. Albay Şefik Cad. No:1 Kat:1 Daire:2 Efeler / AYDIN

Emaİl

info@argayazilim.com

TELEFON

Aydın: (0256) 215 20 15