E-TİCARET YAZILIMLARI

Arga E-Ticaret sistemleri ile ürünlerinizi sanal mağazanızda kolayca yayınlayabilir,internet ortamının getirdiği fırsatlarla müşterilerinize kolayca ulaşabilir maliyetlerinizi düşürüp karlılığınızı arttırabilirsiniz.

Bu sistem ile sitenizin tüm yönetimi elinizin altında olarak dışarıya minimum gereksinim duyarak internet ortamından satış olanağı vermektedir.

Sizin için oluşturulan paket programımız eşdeğer programlarda bulunan özelliklerin büyük çoğunluğunu kapsamakta ve bazı noktalarda diğer sistemlere göre daha ön plana çıkmaktadır.

Arga E-Ticaret sistemi, işletmenizin ihtiyaçları doğrultusunda sistemde modifikasyonlar yapılarak sizin için daha kullanışlı ve verimli bir hale getirilebilmektedir.

Google Analytics entegrasyonu
ile site ziyaretçi istatistiklerinizi, satış istatiklerinizi vb. birçok veriyi yönetim paneli üzerinden kolayca takip edebilir ve satış stratejilerinizi en verimli halde oluşturabilirsiniz.

Sisteme entegre edilebilen Canlı Destek sistemi ile müşterilerinizin sorularına, destek taleplerine anında cevap verebilir müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Yönetim panelinde uyguladığımız Çoklu Pencere Sistemi ile birden fazla bölüme aynı anda ulaşım ve işlem olanağı tanınarak işlevsellik en üst seviyelere taşınmıştır.

İstekleriniz doğrultusunda profesyonel grafikerlerimiz tarafından hazırlanan tasarımlarla benzeri olmayan bir E-Ticaret sitesine sahip olabilirsiniz.

İşlevselliği kanıtlanan sistemiz sizlerin istekleri sonucunda belirli bir noktaya getirilmiş ve yapılacak olan güncellemeler ile de daha da güçlenmeye devam edecektir.

Daha detaylı bilgi için buraya tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.

İLETİŞİM

Güvenlik Kodu *

ADRES

Aydın Merkez : Güzelhisar Mah. Albay Şefik Cad. No:1 Kat:1 Daire:2 Efeler / AYDIN

Emaİl

info@argayazilim.com

TELEFON

Aydın: (0256) 215 20 15