ARGADEMİ EĞİTİM SİSTEMİ

Eğitim kurumlarına özel olarak hazırlanan ARGADEMİ eğitim sistemi ile kurumunuza özel tasarım web sayfanız ve arka planında online olarak çalışır.

ARGADEMİ
eğitim sistemi sizin ve öğretmenlerinizin işlerini daha da kolaylaştıracak aynı zamanda velilerinizin öğrenciyi 7/24 takip etmesini sağlayacak.

Bu sistemin içerisinde;

1- Eğitim Türleri Yönetim Modülü: Eğitim türleri yönetim modülü ile birlikte kurumunuzdaki farklı eğitim türlerini tanımlayabilirsiniz.

2- Sınıf Yönetim Modülü: Sınıf yönetimi modülü ile birlikte, sınıfları ve alt şubeleri ayrı ayrı tanımlayabilirsiniz.

3- Öğrenci Yönetim Modülü: Bu modülle birlikte M.E.B’in öğrenciler için istediği tüm bilgileri saklayabilir ve bunları arşivleyebilirsiniz.

4- Akademik Yıl Modülü: Akademik yıl modülü ile birlikte her yılın dosyalarını ayrı ayrı arşivleyebilirsiniz

5- Ders Programı Modülü: Ders programı modülü ile birlikte dönemlik ders programlarınızı hazırlayabilir ve diğer modüllere otomatik olarak entegre edebilirsiniz.

6- Yemek Listesi Modülü: Yemek listesi yönetim modülü ile birlikte aylık yemek listelerinizi hazırlayabilir ve web sayfanız üzerinden kulanıcıya özel veya genel sayfaya açık olarak
yayınlayabilirsiniz.

7- Ödev Sistemi Modülü: Ödev sistemi yönetimi modülü ile birlikte öğretmenler öğrencilerin ödevlerini sisteme giriş yapabilmekte ve veliler bu ödevleri sistem üzerinden görebilmektedir.

8- Öğretmen Mesaj Modülü: Veliler tarafından gönderilen veya öğretmen tarafından veliye gönderilen mesajları kayıt altına alınmasını ve takip edilmesini sağlar.

9- Öğrenci Değerlendirme Modülü: Bu modül ile birlikte öğretmenler günlük olarak öğrencilerin durumları hakkında rapor tutabilecek ve bu raporları veliler kendi sayfalarından takip edebilecekler.

10- Akademik Takvim Modülü: Akademik takvim yönetim modülü ile birlikte kurumunuz tarafından yapılacak olan etkinliklerinizi hazırlayabilir, yayınlayabilir ve arşivleyebilirsiniz.

11- Öğrenci Bilgi Modülü: Veliler öğrenciye ait güvenli sayfadan öğrencinin öğretmen listesini görebilir ve öğretmene sistem üzerinden mesaj gönderebilirler. Ayrıca öğrencinin ders programını, sınıf ve kurum etkinliklerini, öğrenci yemek listesini, ödev listesini, sınıf veli listesini ve öğrencinin sınıfındaki velilerin iletişim bilgilerini, sınıflara göre özelleştirilmiş foto galerisini ve öğrencinin gelişim  durumunu web sayfası üzerinden 7/24 takip edebilirler.

12- Anket Modülü: Anket yönetimi modülü ile birlikte velilerinize yada genele anket düzenleyebilir bu sayede istediğiniz istatistiki bilgilere ulaşabilirsiniz.

13- Fotoğraf ve Video Galerisi Modülü: Fotoğraf ve Video Galerisi yönetimi modülü ile birlikte kurumunuz için fotoğraf ve video galerileri oluşturabilirsiniz.

14- Slide Modülü: Slide yönetimi modülü ile birlikte sitenize yeni banner ekleyebilir ve kurumuzun tanıtımını güncel tutabilirsiniz.

15- İçerik Yönetimi Modülü: İçerik yönetimi modülü ile birlikte sitenizde bulunan
bilgilendirme yazılarını değiştirebilir ve bu sayede sitenizi güncel tutabilirsiniz.

16- Duyuru Yönetimi Modülü: Duyuru yönetimi modülü ile ister sitenizden genel olarak isterseniz sınıf yada sınıflar olarak duyurularınızı yayınlayabilirsiniz.

17- Haber Yönetimi Modülü: Haber yönetimi modülü ile birlikte kurumunuz hakkındaki haberleri yayınlayabilir ve bu haberleri arşivleyebilirsiniz.

18- Toplu Mail ve SMS Modülü: Bu modülle birlikte velilerinize yada personelinize toplu sms yada mail gönderebilirsiniz.

19- İnsan Kaynakları Modülü: Bu modül ile birlikte iş başvurularını toplayabilir, filtreleyebilir ve arşivleyebilirsiniz.

20- Personel Yönetimi Modülü: Personel yönetim modülü ile birlikte personelinizin özlük ve cv bilgilerini kayıt altına alabilir, bunları istek dahilinde web sayfanız üzerinden yayınlayabilirsiniz.

21- Google ve Site İstatislikleri Modülü: Bu modül ile üyelerinizin ve üye olmayan kullanıcıların sisteminize yaptığı ziyaret tarih ve saatleri görebilir ayrıca Google istatistikleri ile sitenizin toplam ziyaretçi sayısını ve popülerliğini takip edebilirsiniz.

22- 3D Katalog ve Broşür Yönetim Sistemi: 3D katalog ve broşür modülü ile kurumunuza ait katalog, broşür yada dergileri 3D olarak yayınlayabilirsiniz.


Daha detaylı bilgi için buraya tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.

BİZİMLE ÇALIŞAN FİRMALAR

İLETİŞİM

Güvenlik Kodu *

ADRES

Aydın Merkez : Güzelhisar Mah. Albay Şefik Cad. No:1 Kat:1 Daire:2 Efeler / AYDIN

Emaİl

info@argayazilim.com

TELEFON

Aydın: (0256) 215 20 15